Magazijn

DKW Club > De club > Magazijn
 

Welkom in het onderdelenmagazijn van de DKW Club Nederland! In het ruim gesorteerde magazijn voor auto-, motor- en bromfietsonderdelen kunt u als lid terecht voor de door u gezochte onderdelen. Via een van onderstaande knoppen klikt u door naar de onderdelen voor DKW auto’s, voor motorfietsen en voor bromfietsen. Als niet-lid kunt u ook een kijkje nemen in ons assortiment. Indien u onderdelen wilt aanschaffen, dan kunt u direct lid worden waardoor u een persoonlijke code ontvangt die nodig is om de aankoop af te ronden. Als lid van onze club profiteert u van alle voordelen van het lidmaatschap.

Benieuwd naar ons magazijn in Ruinerwold? Klik dan hier!

Het verzenden van onderdelen kan in incidentele gevallen. Neem hiervoor contact op met de magazijnbeheerder.

Hier bent u op de juiste plek om te shoppen in ons uitgebreide auto-onderdelenmagazijn. Dit magazijn is, samen met het motorfietsonderdelenmagazijn,  gevestigd in Ruinerwold, Westerweiden 32a.
lees meer >>

DSCN1956

Auto-onderdelen
Roel van Drogen
tel. 06-24250509 (van maandag t/m vrijdag na 19.00 uur en in het weekend)
e-mail: automagazijn@dkwclub.nl

Hier bent u op de juiste plek om te winkelen in ons motorfietsonderdelenmagazijn. Dit magazijn is, samen met het auto-onderdelenmagazijn, gevestigd in Ruinerwold aan de Westerweiden 32a.
lees meer >>

Motor-onderdelen
Johan ten Arve
tel. 0573-451748 (van maandag t/m vrijdag na 19.00 uur en in het weekend)
e-mail: motormagazijn@dkwclub.nl

Hier bent u op de juiste plek om te winkelen in ons bromfietsonderdelenmagazijn. Het is geopend op afspraak. Het magazijn is gevestigd in Helmond, garagebox 5, achter Burg. Van Houtlaan 154-156.
lees meer >>

DSCN1983

Bromfietsen

Olaf Reilingh
tel. 0492-550894

brommermagazijn@dkwclub.nl