Magazijn

DKW Club > De club > Magazijn
 

Welkom in het onderdelenmagazijn van de DKW Club Nederland! In het ruim gesorteerde magazijn voor auto-, motor- en bromfietsonderdelen kunt u als lid terecht voor de door u gezochte onderdelen. Via een van onderstaande knoppen klikt u door naar de onderdelen voor DKW auto’s, voor motorfietsen en voor bromfietsen. Als niet-lid kunt u ook een kijkje nemen in ons assortiment. Indien u onderdelen wilt aanschaffen, kunt u direct lid worden waardoor u een persoonlijke code ontvangt die nodig is om de aankoop af te ronden. Als lid van onze club profiteert u van alle voordelen van het lidmaatschap.

Natuurlijk hebben we spelregels opgesteld omtrent het magazijn. Deze vindt u hier.

Benieuwd naar ons magazijn in Ruinerwold? Klik dan hier!

 

Onderdelen nodig? Vul dit formulier in voordat u naar Ruinerwold komt.

Dit helpt de medewerkers enorm en zorgt voor minder wachten. 

Het verzenden van onderdelen is een extra service van het magazijn. Het kan in incidentele gevallen. Neem hiervoor contact op met de magazijnbeheerder. 

LET OP!  Vaak gaat het om gebruikte onderdelen of onderdelen uit oude voorraden. Daarom kan het zijn dat deze onderdelen niet altijd voldoen aan de verwachting van de koper. Het is daarom altijd ons advies om zelf een bezoek te brengen aan het magazijn om de gewenste onderdelen ter plaatse te beoordelen. Neem, indien mogelijk een voorbeeld mee. Bovendien is het magazijn ook een bijzonder vriendelijke omgeving en zult u verstelt staan van de hoeveelheid onderdelen en de behulpzame magazijnvrijwilligers.

Ons magazijn is géén webwinkel zoals u die mogelijk kent van andere commerciële bedrijven. Het versturen van delen vraagt veel extra inspanning van de medewerkers die  overigens maar beperkt aanwezig zijn. Terug sturen, crediteren en inboeken van onderdelen is veel extra werk.

We vragen daarom uw begrip wanneer magazijnmedewerkers terughoudend zijn bij het versturen van onderdelen.

Hier bent u op de juiste plek om te shoppen in ons uitgebreide auto-onderdelenmagazijn. Dit magazijn is, samen met het motorfietsonderdelenmagazijn,  gevestigd in Ruinerwold, Westerweiden 32a.
lees meer >>

Auto-onderdelen

Op dit moment alleen via e-mail bereikbaar
e-mail: automagazijn@dkwclub.nl

Hier bent u op de juiste plek om te winkelen in ons motorfietsonderdelenmagazijn. Dit magazijn is, samen met het auto-onderdelenmagazijn, gevestigd in Ruinerwold aan de Westerweiden 32a.
lees meer >>

Motor-onderdelen
Johan ten Arve (op foto rechts)
tel. 0573-451748 (van maandag t/m vrijdag na 19.00 uur en in het weekend)
Of Arie Schenk (niet op foto) e-mail: motormagazijn@dkwclub.nl: let op: onderdelen worden alleen verkocht aan leden. U kunt hier lid worden.

Hier bent u op de juiste plek om te winkelen in ons bromfietsonderdelenmagazijn. Dit is ook ondergebracht op de locatie in Ruinerwold.

We hebben daar een aantal mooie delen van diverse typen. Neem daarvoor contact op met de beheerdervia brommermagazijn@dkwclub.nl
lees meer >>

Bromfietsen

Vacature

Op dit moment alleen via e-mail bereikbaar

brommermagazijn@dkwclub.nl