DISCLAIMER

DKW Club > Disclaimer

De website van de DKW Club Nederland is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De DKW Club Nederland streeft naar het geven van correcte en actuele informatie. Aan de informatie op de website van de DKW Club Nederland kunnen geen rechten worden ontleend.

Heeft u vragen of opmerkingen over de inhoud van de website, neem dan contact met ons op. De DKW Club Nederland aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die verband houdt met het de inhoud van deze site of met de tijdelijke onmogelijkheid om de site te raadplegen.

Copyright

De DKW Club Nederland behoudt zich het auteursrecht op deze website voor. Uitsluitend met uitdrukkelijke bronvermelding van de DKW Club Nederland is het toegestaan de informatie op deze website geheel of gedeeltelijk op enigerlei wijze over te nemen en/of te verspreiden.

Webstatistieken

Om beter inzicht te krijgen in het gebruik van de site door bezoekers maakt de DKW Club Nederland maakt gebruik van webstatistieken. Met deze informatie kan de DKW Club Nederland de site verbeteren en beter aansluiten op behoeften.

Artikelen

De DKW Club Nederland beoogt een centraal punt voor informatie te zijn. Artikelen van derden plaatsen we met een link naar het origineel, op de site. Zo is alle informatie eenvoudig toegankelijk.

Hebt u problemen met het plaatsen van uw artikel, stuur dan een e-mail naar info@dkwclub.nl. Het wordt dan per omgaande verwijderd.

Foto’s

De DKW Club Nederland doet haar uiterste best om na te gaan of de gebruikte foto’s rechtenvrij zijn. Het is niet de bedoeling om rechten van anderen te schaden.

Als ondanks zorgvuldige recherche blijkt dat een foto ten onrechte is geplaatst, verzoeken wij de eigenaar om dat direct te melden, zodat de betreffende foto kan worden verwijderd.

Hebt u problemen met het plaatsen van een foto die volgens u niet rechtenvrij is, laat het dan even weten via een e-mail naar info@dkwclub.nl. De foto wordt dan per omgaande verwijderd.

5 sep 2020
Najaarstreffen AUVC Alsfeld 16 en 17 oktober Najaarstreffen AUVC Alsfeld 16 en 17 oktober
Najaarstreffen AUVC Alsfeld 16 en 17 oktober

De jaarlijkse ledenvergadering van de Duitse Auto-Union Veteranen... Lees meer

21 jul 2020
ALV 2020 op 25 oktober ALV 2020 op 25 oktober
ALV 2020 op 25 oktober

We zijn verheugd u uit te kunnen nodigen voor de Algemene LedenV... Lees meer

28 jun 2020
Nieuwe documenten cat. “Sport” toegevoegd Nieuwe documenten cat. “Sport” toegevoegd
Nieuwe documenten cat. “Sport” toegevoegd

Zojuist hebben we diverse documenten toegevoegd in de categorie ... Lees meer