Instructies voor inloggen en aanpassen van gegevens op de website

 

Om in te loggen in het ledenportaal heeft u een werkend e-mailadres nodig. Om in te loggen vult u op de homepage van het ledenportaal het e-mailadres in dat bij ons bekend is. De eerste keer dat u inlogt dient u een wachtwoord aan te maken. Omdat u de eerste keer nog geen wachtwoord heeft, klikt u op ‘Wachtwoord vergeten?’, zodat u op uw e-mailadres een link ontvangt waarmee u het wachtwoord van uw keuze kunt invoeren. Wanneer u voor de eerste keer inlogt, wordt eenmalig gevraagd om akkoord te gaan met onze voorwaarden. Dat zijn we verplicht volgens Europese wetgeving. 

Na inloggen komt u op de welkomstpagina van het ledenportaal, waar u kunt doorklikken naar het ledenoverzicht, voertuigenoverzicht of naar de documenten. Probeer gerust wat mogelijkheden. Het wijst zichzelf. 

Rechtsboven kunt u naar ‘Mijn profiel’. Daar komt u bij uw eigen gegevens. Door te klikken op de donkergrijze knoppen kunt u uw wachtwoord wijzigen of uw persoonlijke gegevens aanpassen. Daar kunt u zelfs een foto aan uw profiel toevoegen. Dat maakt alles nóg persoonlijker. U vindt ook de knop ‘overige apps’. Daarmee kunt u uw toegang aanzetten naar de veilingsite van de DKW Club Nederland. Hiervoor gebruikt u hetzelfde wachtwoord als u gebruikt heeft om in te loggen.

U ziet ook uw voertuigen staan, naast uw persoonlijke gegevens. Door op de afbeelding te klikken komt u bij de betreffende voertuiggegevens. Ook daar weer grijze knoppen. Eén om het voertuig te verwijderen en één om de betreffende voertuiggegevens te wijzigen en om foto’s van het voertuig aan te passen of toe te voegen. 

Wij nodigen u uit om hier verschillende foto’s van uw DKW te plaatsen. Vergeet niet om na de wijzigingen op de knop ‘opslaan’ te drukken om alles vast te leggen. Als u het ledenportaal verlaat, kunt u er voor kiezen om uit te loggen. Het is echter niet verplicht. Als u niet uitlogt, kunt u de volgende keer naar het ledenportaal zonder uw wachtwoord te gebruiken. 

Lukt het allemaal niet? Stuur een berichtje naar de secretaris of bel hem. Hij kan u verder helpen. Succes en veel plezier! 

Handleiding gebruik website DKW Club Nederland

 

Onze nieuwe website is sinds 2020 in de lucht. Modern van uiterlijk, overzichtelijk, praktisch en volledig in dienst van onze leden. We leggen op dit moment de laatste hand aan de website, om de puntjes op de i te zetten en alle content compleet te maken. We hebben de website ontwikkeld met drie hoofddoelstellingen. 

Ten eerste willen we dat het een goede eerste indruk geeft van onze club en ons merk, zodat iedereen die geïnteresseerd is in onze activiteiten en historie direct een duidelijk beeld krijgt en de informatie vindt die hij of zij zoekt. De website is goed te gebruiken op de PC, maar ook met uw telefoon en tablet. 

Het tweede doel is om een bron van informatie te zijn voor onze leden. Dit doen we door een ledenportaal in te richten waarachter de leden een keur aan informatie vinden. Dat varieert dan van leden- en voertuigeninformatie tot digitale exemplaren van onze clubbladen en naslagwerken zoals folders, onderdelenlijsten en werkplaatshandboeken. Bovendien kunt u daar terugblikken op onze evenementen. 

Als laatste hoofddoel hebben we de techniek achter de website zó ingericht dat het werken met de site voor medewerkers eenvoudiger wordt en minder vaak leidt tot fouten. Het bijhouden van evenementen, het aanmelden door nieuwe leden, doorvoeren van wijzigingen in het ledenbestand: het kan nu eenvoudiger en gebruiksvriendelijker.

We vinden het belangrijk dat onze ledengegevens niet op straat komen te liggen en dat we sterk beveiligd zijn tegen hackers. Daarmee voldoen we ook aan de nieuwe AVG- wetgeving, die de privacy van de gegevens waarborgt. U kunt als lid ook een bijdrage leveren. Zo kunt u na inloggen op het ledenportaal uw eigen gegevens inzien, controleren en aanpassen. Zo is de ledenlijst altijd actueel. Bovendien hebben we alvast de voertuigen in de lijst ingevoerd, maar we weten dat onze gegevens verre van actueel zijn. Daarom de vraag aan u om zeker ook uw voertuigenoverzicht te controleren. Bezit u nog de voertuigen die aan uw lidnummer gekoppeld zijn toen u lid werd? Heeft u inmiddels een DKW die  nog niet in de lijst staat? Voeg hem toe, zodat zo veel mogelijk DKW’s in de lijst vermeld zijn.