ACTUEEL

DKW Club > Actueel

Op deze pagina vindt u actuele zaken van de DKW Club Nederland en van andere clubs, maar ook het laatste nieuws over zaken als wetgeving en brandstoffen.

Actuele aanbod van onderdelen of voertuigen. Dit kunnen advertenties zijn van leden maar ook van niet-leden. In ieder geval interessante aanbiedingen .

Lees meer…

Wilt u het laatste nieuws weten over zaken als  wetgeving betreffende oldtimers, over veilig gebruik van brandstoffen of over milieuzones, dan zit u hier goed.

Lees meer…

 

Wilt u graag een evenement van de DKW Club Nederland bezoeken? Kijk dan snel in de lijst waar u terecht kunt.

Lees meer…

Schrikt u niet terug van een wat verdere rit om ook buitenlandse DKW liefhebbers te ontmoeten, dan kunt u hier een kijkje nemen.

Lees meer…

De DKW Club Nederland is lid van de FEHAC. Deze vereniging behartigd de belangen van de oldtimerverenigingen richting de overheid. De Fehac is op zijn beurt weer lid van de FIVA. De FIVA behartigd de belangen op Europeesch nivo.

De FEHAC informeert haar leden over de zaken waar zij mee bezig is en wat de uitkomsten zijn van haar inspanningen richting de overheid. Bovendien geeft zij een orgaan uit voor haar leden. Die zijn te vinden op deze pagina’s.

Lees meer…