Onderdelen nodig uit het magazijn?

Gebruik dit formulier om alvast uw wensen kenbaar te maken

Op de openingsdagen van het magazijn kan het erg druk zijn. Hierdoor kan de wachttijd aan de balie flink oplopen. De magazijnmedewerkers willen graag uw bestelde onderdelen alvast klaar leggen. Dit zorgt voor een vlotte afhandeling. Dan blijft er tijd over om bij te kletsen of te genieten van een kopje koffie.

Ter voorbereiding vragen wij u daarom alvast dit formulier in te vullen. Per gewenste onderdeel kunt u een lijst invullen. U mag zoveel formulieren invullen als u wilt.

Dit formulier wordt naar een magazijnmedewerker verstuurd. Die zal bekijken of we met de informatie aan de slag kunnen. Als er meer informatie nodig is zal hij dat terug koppelen. Heel graag ontvangen we foto’s van het (defecte) onderdeel. Dit maakt het zoeken in ons enorme magazijn een stuk eenvoudiger. Veel onderdelen zijn namelijk nog niet ingevoerd in ons systeem. Daar wordt overigens wekelijks aan gewerkt.

Als u het formulier instuurt, ontvangt u er zelf ook een exemplaar per mail.

  Selcteer voertuigtype

  Bouwjaar

  Aanvullende omschrijving. Denk hierbij aan materiaal, kleur, afmetingen, aansluitingen, aantal tanden.

  Onderdeel al gevonden op de website bij auto- of motormagazijn? Vul dan hier het artikelnummer in.

  Heeft u al gekeken in het ledenportaal naar de onderdelenlijsten? Zoek het bewuste onderdeel op en vermeld hieronder waar u het gevonden heeft.  Indien mogelijk foto’s meesturen. Een tekening mag natuurlijk ook.

  Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden.