ARCHIEF

DKW Club > Archief

Wilt u een kijkje in het verleden van de DKW Club Nederland? Hier vindt u foto’s van evenementen van de club en alle clubbladen vanaf 1975. Heerlijk om eens een duik te nemen in het verleden!

Vanaf het begin van het bestaan van de club is er een clubblad uitgegeven. Wat in 1975 begon als een gestencild, in elkaar geniet blad is sinds enkele jaren uitgegroeid tot een volwaardig, in kleur gedrukt magazine. Hier vindt u alle oude uitgaves.

Lees meer…

Kampeerweekenden, internationale meetings, toerritten en sleuteldagen, van al deze evenementen vindt u hier foto’s.

Lees meer…

 

 

Op zoek naar een onderdelenlijst of reparatiehandleiding? In de loop van jaren heeft DKW en Auto-Union vele naslagwerken uitgegegeven. Zo hebben ze van alle types onderdelenlijst, reparatiehandleidingen en folders uitgegegeven. Bovendien zijn de DKW’s in het verleden ook getest en getuned. In deze rubriek hebben we die zo veel mogelijk verzameld. Deze verzamelijk groei nog steeds en zal (helaas) nooit compleet kunnen zijn. De bestanden die we tot nu toe hebben zijn in deze lijst te vinden. Leden kunnen inloggen in het ledenportaal en deze bestanden raadplegen en downloaden.

Lees meer…