DKW Club activiteiten

DKW Club > Nieuws > Prijsvraag en kleurwedstrijd

Prijsvraag en kleurwedstrijd

De gevolgen van de coronacrisis zijn ingrijpend. Voor sommigen is de ziekte erg dichtbij gekomen en iedereen lijdt eronder dat alle leuke dingen opgeschort zijn. Ook de leuke dingen van de club: evenementen zoals ritten en koffiekletsen, magazijnopeningen. We zullen wat geduld moeten hebben vooraleer we weer mogen genieten van deze zaken. Dat we dan dubbel gaan genieten, dat staat wel vast!

Omdat alle evenementen zijn opgeschort, hebben we als bestuur een alternatief gezocht. We willen graag alle leden betrekken met een alternatief, dat voor iedereen de moeite waard. We hebben gekozen voor een heuse

PRIJSVRAAG

met prijzen die de moeite meer dan waard zijn.

We doen een beroep op uw kennis van DKW, maar ook op uw puzzelvaardigheden. U zult voor de antwoorden de nieuwe website moeten doorspitten. Dat heeft tevens als voordeel dat u de site goed leert kennen en mogelijkheden ontdekt die u tot nu toe niet kende. Heeft u al uw voertuigen toegevoegd met foto’s, kloppen uw gegevens allemaal, heeft u de voertuigen van andere clubleden al gezien?

Voor de prijsvraag gaat u onder andere op zoek naar woorden, die een zin gaan vormen. Ook worden kennisvragen gesteld en vragen waarvan u het antwoord op de website kunt vinden. Een antwoordformulier vindt u direct op de website. 

Op 30 juni 2020 sluit de inzendtermijn. Daarna zullen de winnaars op de website bekendgemaakt worden.  (oorspronkelijk stond hier 15 juni maar in het clubblad staat 30 juni. We willen iedereen gelijke kansen geven)

De prijzen voor de prijsvraag zijn:

  • Hoofdprijs: € 100,= tegoedbon magazijn of clubwinkel
  • 2e prijs: € 50,= tegoedbon magazijn of clubwinkel
  • 3e prijs: € 25,= tegoedbon magazijn of clubwinkel
  • Prijs 4 t/m 10: originele DKW Club Nederland kaartspellen

 

KLEURWEDSTRIJD

Natuurlijk hebben we ook aan de kinderen gedacht. Zij kunnen voor eigen prijzen deelnemen door een plaat in te kleuren en die naar het secretariaat te mailen. secretaris@dkwclub.nl  Een deskundige jury zal de uitslag bepalen. Wie mogen hieraan deelnemen? Alle leden, evenals kinderen en kleinkinderen van leden, met een leeftijd t/m 12 jaar.

Op 15 juni 2020 sluit de inzendtermijn. Vóór 30 juni 2020 zullen de winnaars op de website bekendgemaakt worden. Deelnemers gaan er mee akkoord dat we de ingezonden kleurplaten eventueel publiceren op de website. 

De prijzen voor de kleurwedstrijd zijn:

  • 3x memoryspellen
  • 3x kwartetspel
  • 3x kaartspellen

We hanteren verschillende leeftijdscategorieën.

26 sep 2020
Sleuteldag 2020 Emmer-Compascuum Sleuteldag 2020 Emmer-Compascuum
Sleuteldag 2020 Emmer-Compascuum

Het was zaterdag weer DKW sleuteldag bij garage Compas  in Emmercompascuum. Waar clubleden John Nuismer en Mathijs... Lees meer

8 mei 2020
Prijsvraag en kleurwedstrijd Prijsvraag en kleurwedstrijd
Prijsvraag en kleurwedstrijd

Naar uitslag en oplossing De gevolgen van de coronacrisis zijn ingrijpend. Voor sommigen is de ziekte erg dichtbij ... Lees meer

17 mrt 2020
Moezelweekend uitgesteld Moezelweekend uitgesteld
Moezelweekend uitgesteld

    29 - 31 MEI vervalt, nieuwe datum volgt. DKW weekend naar de Moezel (D). Voor de 5e keer heeft het ervare... Lees meer