Nieuws

DKW Club > Nieuws > Magazijn Zwolle opgeheven!

Magazijn Zwolle opgeheven!

Na 30 jaar gebruik gemaakt te hebben van magazijnruimte van Familie Jansen,  is vandaag het hoofdstuk ” Zwolle” ten einde!
Een periode die wel op sommige momenten een terugblik geeft! Be Jansen bood de DKW club in 1990 deze ruimte aan. Een paar super actieve leden hebben daar toen de schouders onder gezet.
We zouden een boek kunnen schrijven over de belevenissen die daar uit voortgekomen zijn..
Één daarvan is dat er vanaf het begin eigenlijk wel een paar keer per jaar een soep , of bij koud weer DkWsoep (snert) was voor de bezoekers van het magazijn.  Zo gebeurde dat later ook in de ruimte die we hebben gehuurd in Tweede Exloërmond want we groeiden uit ons jasje..
Ook hier is een paar weken terug beneden opgeruimd en liggen er alleen nog delen op de zolder . Komend jaar moet dat ook nog verhuisd worden…
Maar vandaag hebben zich weer een aantal vrijwilligers vrijgemaakt om de allerlaatste spullen uit te zoeken om die vervolgens in paar ritjes naar Ruinerwold te brengen.
Natuurlijk komt er na 30 jaar Zwolle wel veel stof en bouwmaterialen vrij. Ook moesten er  de toch echt versleten en dus ” winkeldochters zonder nieuwe eigenaar” plaats maken… Zoals het een goede huurder betaamd; we hebben alles veegschoon opgeruimd! 
Voor de laatste keer broodjes en soep met z’n allen in het DKW magazijn in Zwolle, waar we altijd welkom waren bij de familie Jansen. Ook na het overlijden van Be stond bij Dicky de deur open als er iets bijzonders was.
Zo ook vandaag; even het warm maken van de soep en kleinzoon Ivo z’n hoge nood kon hier worden gedaan! Ivo vond dit wel lief 😉 .
Zoals de foto’s aangeven was het toch een topdag in een jaar waar er veel niet kon doorgaan.
Maar met terugkijken op deze dag, waar bij de leden het clubblad op de deurmat viel, kwam bij mij een herinnering  naar boven van de “eerste keer soep in Zwolle “
Het Kleine magazijn nog…. Bert Nijhof uit Hengelo  kwam er onderdelen halen… soepje er bij…. Ik weet nog dat het een mooie oktobermaand was… we hebben samen in de zon gestaan… Nu 30 jaar later, staat Bert in het clubblad wat we in Zwolle aangereikt kregen van Eric Cox.
Zo is er in 30 jaar veel gebeurt/ gepasseerd. ..

We gaan verder in Locatie Ruinerwold!
Waar iedereen die lid is van onze geweldige DKW club welkom is!

25 apr 2022
Gezocht: sorteerbakjes voor ons magazijn Gezocht: sorteerbakjes voor ons magazijn
Gezocht: sorteerbakjes voor ons magazijn

Ons magazijn in Ruinerwold komt steeds meer op orde. Onderdelen worden uitgezocht en geordend. En om ze terug te kunnen... Lees meer

15 okt 2021
DKW Club start Veilingsite DKW Club start Veilingsite
DKW Club start Veilingsite

Na een lange periode van voorbereiding heeft de DKW Club Nederland nu een eigen veilingsite. Deze site stelt de club in ... Lees meer

6 okt 2021
Lidnummer 2021 100 uitgegeven Lidnummer 2021 100 uitgegeven
Lidnummer 2021 100 uitgegeven

Onlangs is het 100ste lidnummer van dit jaar uitgegeven. Dit mogen we met recht een mijlpaal noemen. Het is al jaren zo ... Lees meer