Nieuws

DKW Club > Nieuws > Magazijn Zwolle opgeheven!

Magazijn Zwolle opgeheven!

Na 30 jaar gebruik gemaakt te hebben van magazijnruimte van Familie Jansen,  is vandaag het hoofdstuk ” Zwolle” ten einde!
Een periode die wel op sommige momenten een terugblik geeft! Be Jansen bood de DKW club in 1990 deze ruimte aan. Een paar super actieve leden hebben daar toen de schouders onder gezet.
We zouden een boek kunnen schrijven over de belevenissen die daar uit voortgekomen zijn..
Één daarvan is dat er vanaf het begin eigenlijk wel een paar keer per jaar een soep , of bij koud weer DkWsoep (snert) was voor de bezoekers van het magazijn.  Zo gebeurde dat later ook in de ruimte die we hebben gehuurd in Tweede Exloërmond want we groeiden uit ons jasje..
Ook hier is een paar weken terug beneden opgeruimd en liggen er alleen nog delen op de zolder . Komend jaar moet dat ook nog verhuisd worden…
Maar vandaag hebben zich weer een aantal vrijwilligers vrijgemaakt om de allerlaatste spullen uit te zoeken om die vervolgens in paar ritjes naar Ruinerwold te brengen.
Natuurlijk komt er na 30 jaar Zwolle wel veel stof en bouwmaterialen vrij. Ook moesten er  de toch echt versleten en dus ” winkeldochters zonder nieuwe eigenaar” plaats maken… Zoals het een goede huurder betaamd; we hebben alles veegschoon opgeruimd! 
Voor de laatste keer broodjes en soep met z’n allen in het DKW magazijn in Zwolle, waar we altijd welkom waren bij de familie Jansen. Ook na het overlijden van Be stond bij Dicky de deur open als er iets bijzonders was.
Zo ook vandaag; even het warm maken van de soep en kleinzoon Ivo z’n hoge nood kon hier worden gedaan! Ivo vond dit wel lief 😉 .
Zoals de foto’s aangeven was het toch een topdag in een jaar waar er veel niet kon doorgaan.
Maar met terugkijken op deze dag, waar bij de leden het clubblad op de deurmat viel, kwam bij mij een herinnering  naar boven van de “eerste keer soep in Zwolle “
Het Kleine magazijn nog…. Bert Nijhof uit Hengelo  kwam er onderdelen halen… soepje er bij…. Ik weet nog dat het een mooie oktobermaand was… we hebben samen in de zon gestaan… Nu 30 jaar later, staat Bert in het clubblad wat we in Zwolle aangereikt kregen van Eric Cox.
Zo is er in 30 jaar veel gebeurt/ gepasseerd. ..

We gaan verder in Locatie Ruinerwold!
Waar iedereen die lid is van onze geweldige DKW club welkom is!

26 jun 2023
DKW assemblage Sassenheim DKW assemblage Sassenheim
DKW assemblage Sassenheim

OPROEP! Op zondag 20 augustus wordt in Sassenheim (Zuid-Holland) een oldtimerfestival georganiseerd tussen 12.00-16.30 ... Lees meer

17 apr 2023
Tulpenrit DKW Club 22 april Tulpenrit DKW Club 22 april
Tulpenrit DKW Club 22 april

Aanvang 10.30 ontvangst met Koffie en koek. Start is en finishis bij de Orchideeën Hoeve Oosterringweg 34 Luttelgeest.... Lees meer

28 nov 2022
DKW Club op Eelde Classics 2022 DKW Club op Eelde Classics 2022
DKW Club op Eelde Classics 2022

Op 26 en 27 november was het Flowerdome in na Eelde na 3 jaar wederom de locatie voor Eelde Classics. DKW was op versc... Lees meer