Nieuws

DKW Club > Nieuws > Lidnummer 2021 100 uitgegeven

Lidnummer 2021 100 uitgegeven

Onlangs is het 100ste lidnummer van dit jaar uitgegeven. Dit mogen we met recht een mijlpaal noemen. Het is al jaren zo dat oldtimerclubs te maken hebben met teruglopende ledenaantallen. Jongere generaties kennen de oude auto’s en motoren niet uit hun eigen herinneringen. Hooguit van vanhalen van ouders of grootouders. De natuurlijke drang naar vroeger brengt ze dus niet zo maar bij ouder voertuigen.

De DKW Club was daarom geen uitzondering. Ook wij zagen het aantal leden jaar op jaar slinken. Tot dat we een nieuwe, moderne website lieten ontwikkelen. Iedereen die op internet naar DKW zoekt komt al snel bij onze website uit. Deze website is blijkbaar aantrekkelijk en wat zeker ook speelt is dat we een actief magazijn hebben. We zijn zelfs de enige Europese DKW Club met een eigen magazijn.

In 2020, toen de website voor het eerst live ging hadden we al een ombuiging in de ledenaanwas. Maar door de opstartproblemen werd er doorgeteld in de nummers , ook als daar nog geen lid aan toegekend was.

In 2021 werden alle nieuwe nummers toegekend aan nieuwe leden. In dit jaar hebben we ook een nieuwe vorm van lidmaatschap ingevoerd: nieuwe leden kunnen kiezen voor een digitaal lidmaatschap. Dit is een volledig lidmaatschap maar zonder het fysieke clubblad. Dit kan wél gedownload worden.

In 2018 en 2019 hadden we jaarlijks nog een rond de 30 nieuwe leden. De nieuwe website en het feit dat we nu ons fantastische magazijn onder de aandacht brengen voor DKW enthousiasten zorgt dus voor een enorme toename in leden. De DKW’s zijn er dus nog in grote getalen.

25 apr 2022
Gezocht: sorteerbakjes voor ons magazijn Gezocht: sorteerbakjes voor ons magazijn
Gezocht: sorteerbakjes voor ons magazijn

Ons magazijn in Ruinerwold komt steeds meer op orde. Onderdelen worden uitgezocht en geordend. En om ze terug te kunnen... Lees meer

15 okt 2021
DKW Club start Veilingsite DKW Club start Veilingsite
DKW Club start Veilingsite

Na een lange periode van voorbereiding heeft de DKW Club Nederland nu een eigen veilingsite. Deze site stelt de club in ... Lees meer

6 okt 2021
Lidnummer 2021 100 uitgegeven Lidnummer 2021 100 uitgegeven
Lidnummer 2021 100 uitgegeven

Onlangs is het 100ste lidnummer van dit jaar uitgegeven. Dit mogen we met recht een mijlpaal noemen. Het is al jaren zo ... Lees meer