Nieuws

DKW Club > Nieuws > Lidnummer 2021 100 uitgegeven

Lidnummer 2021 100 uitgegeven

Onlangs is het 100ste lidnummer van dit jaar uitgegeven. Dit mogen we met recht een mijlpaal noemen. Het is al jaren zo dat oldtimerclubs te maken hebben met teruglopende ledenaantallen. Jongere generaties kennen de oude auto’s en motoren niet uit hun eigen herinneringen. Hooguit van verhalen van ouders of grootouders. De natuurlijke drang naar vroeger brengt ze dus niet zo maar bij oudere voertuigen.

De DKW Club was daarop geen uitzondering. Ook wij zagen het aantal leden jaar op jaar slinken. Totdat we een nieuwe, moderne website lieten ontwikkelen. Iedereen die op internet naar DKW zoekt komt al snel bij onze website uit. Deze website is blijkbaar aantrekkelijk en wat zeker ook speelt is dat we een actief magazijn hebben. We zijn zelfs de enige Europese DKW Club met een eigen magazijn.

In 2020, toen de website voor het eerst online ging, hadden we al een ombuiging in de ledenaanwas. Maar door de opstartproblemen werd er doorgeteld in de nummers, ook als daar nog geen lid aan toegekend was.

In 2021 werden alle nieuwe nummers toegekend aan daadwerkelijk nieuwe leden. In dit jaar hebben we ook een nieuwe vorm van lidmaatschap ingevoerd: nieuwe leden kunnen kiezen voor een digitaal lidmaatschap. Dit is een volledig lidmaatschap maar zonder het fysieke clubblad. Dit kan wél gedownload worden.

In 2018 en 2019 hadden we jaarlijks nog rond de 30 nieuwe leden. De nieuwe website en het feit dat we nu ons fantastische magazijn onder de aandacht brengen voor DKW enthousiasten zorgt dus voor een enorme toename in leden. De DKW’s zijn er dus nog in groten getale.

2 feb 2024
Magazijnmedewerker Brommer gezocht Magazijnmedewerker Brommer gezocht
Magazijnmedewerker Brommer gezocht

In Ruinerwold heeft de club een behoorlijk aantal nieuwe en gebruikte bromfietsonderdelen liggen. Op dit moment ontbree... Lees meer

2 feb 2024
Wijziging bezetting magazijn Wijziging bezetting magazijn
Wijziging bezetting magazijn

Op donderdag 25 januari j.l. heeft Roel van Drogen zijn werkzaamheden in het clubmagazijn beïndigd. Hij was de afgelop... Lees meer

28 nov 2023
DKW Treffen 23-26 Mei 2024, Midleton Ierland DKW Treffen 23-26 Mei 2024, Midleton Ierland
DKW Treffen 23-26 Mei 2024, Midleton Ierland

Na een succesvol evenement in 2023 nodigt Bill Ryan alle europeese DKW liefhebbers uit voor een vervolg in 2024. Van 23-... Lees meer