Nieuws

DKW Club > Nieuws > Lidnummer 2021 100 uitgegeven

Lidnummer 2021 100 uitgegeven

Onlangs is het 100ste lidnummer van dit jaar uitgegeven. Dit mogen we met recht een mijlpaal noemen. Het is al jaren zo dat oldtimerclubs te maken hebben met teruglopende ledenaantallen. Jongere generaties kennen de oude auto’s en motoren niet uit hun eigen herinneringen. Hooguit van vanhalen van ouders of grootouders. De natuurlijke drang naar vroeger brengt ze dus niet zo maar bij ouder voertuigen.

De DKW Club was daarom geen uitzondering. Ook wij zagen het aantal leden jaar op jaar slinken. Tot dat we een nieuwe, moderne website lieten ontwikkelen. Iedereen die op internet naar DKW zoekt komt al snel bij onze website uit. Deze website is blijkbaar aantrekkelijk en wat zeker ook speelt is dat we een actief magazijn hebben. We zijn zelfs de enige Europese DKW Club met een eigen magazijn.

In 2020, toen de website voor het eerst live ging hadden we al een ombuiging in de ledenaanwas. Maar door de opstartproblemen werd er doorgeteld in de nummers , ook als daar nog geen lid aan toegekend was.

In 2021 werden alle nieuwe nummers toegekend aan nieuwe leden. In dit jaar hebben we ook een nieuwe vorm van lidmaatschap ingevoerd: nieuwe leden kunnen kiezen voor een digitaal lidmaatschap. Dit is een volledig lidmaatschap maar zonder het fysieke clubblad. Dit kan wél gedownload worden.

In 2018 en 2019 hadden we jaarlijks nog een rond de 30 nieuwe leden. De nieuwe website en het feit dat we nu ons fantastische magazijn onder de aandacht brengen voor DKW enthousiasten zorgt dus voor een enorme toename in leden. De DKW’s zijn er dus nog in grote getalen.

17 apr 2023
Tulpenrit DKW Club 22 april Tulpenrit DKW Club 22 april
Tulpenrit DKW Club 22 april

Aanvang 10.30 ontvangst met Koffie en koek. Start is en finishis bij de Orchideeën Hoeve Oosterringweg 34 Luttelgeest.... Lees meer

28 nov 2022
DKW Club op Eelde Classics 2022 DKW Club op Eelde Classics 2022
DKW Club op Eelde Classics 2022

Op 26 en 27 november was het Flowerdome in na Eelde na 3 jaar wederom de locatie voor Eelde Classics. DKW was op versc... Lees meer

20 nov 2022
DKW veiling weer gestart DKW veiling weer gestart
DKW veiling weer gestart

De tweede veiling van de DKW Club Nederland is gestart. Tot 31 januari kan geboden worden op een keur van onderdelen di... Lees meer