Activiteiten

DKW Club > Activiteiten > DKW Club activiteiten > Officiële opening magazijn Ruinerwold een feit

Officiële opening magazijn Ruinerwold een feit

Op zaterdag 23 oktober 2021 werd het magazijn in Ruinerwold officieel geopend . Hoewel het al meer dan een jaar in gebruik is werd het officiële gedeelte uitgesteld ivm de coronabeperkingen. Maar gisteren was het dan zo ver. Meer dan 100 personen waren getuige van de handeling die gezamenlijk door Roel van Drogen en Anne de Jong werd verricht. Door middel van het laten zakken van een enorm scherm kwamen tientallen ballon vrij in groen en wit. De kleuren van DKW.

Anne en Roel zijn de magazijnmedewerkers van het eerste uur. Roel is nog steeds lid en is de grote vraagbaak op deze locatie.

Naast de offiële opening werden Roel van Drogen en John Smeets tot “lid van verdienste” benoemd voor hun niet aflatende inzet over vele jaren. Naast een draagbare speld ontvingen ze ook een oorkonde uit handen van voorzitter Harry Broers.

Bestuurder Ruud Wijnne verzorgde op geheel eigen wijze een grandioze loterij. Daarin waren veel mooie prijzen te winnen zoals diverse boeken maar ook DKW kwartetspellen, DKW kaartspellen en DKW memory spel.

Deze opening was tevens het moment waarop de DKW Clubveiling van start ging. https://veiling.dkwclub.nl/ Op deze veiling van het magazijn worden onderdelen aangeboden van auto’s, motorfietsen en brommers. Bovendien Maar er waren ook diverse motoren aan de club gedoneerd. Deze zijn ook in de veiling opgenomen. Op deze manier heeft iedereen kans op een buitenkansje.

De inwendige mens is ook niet vergeten. Een royaal warm buffet bracht de aanwezigen op temperatuur. De vriendelijke bediening had meer dan voldoende meegebracht om de trek van de aanwezigen te stillen.

De magazijnmedewerkers verzorgden in kleine groepjes rondleidingen voor belangstellenden. Zo kon iedereen zien welk een keur aan onderdelen op dit moment verkrijgbaar zijn in de club. Wij zijn de enige club in Europa die een dergelijk eigen magazijn tot zijn beschikking heeft. Juist door de enthousiaste hulp van deze groep vrijwilligers is het magazijn uitgegroeid tot een bron van formaat. Een prestatie om trots op te zijn.

Omdat het weer ook niet tegen zat konden de aanwezigen terugkijken op een zeer geslaagde dag.

3 mei 2024
Kampeerweekend 2024 in Zeeland Kampeerweekend 2024 in Zeeland
Kampeerweekend 2024 in Zeeland

Dit jaar worden we van 30 augustus tot 1 september uitgenodigd door Gregory van Meurs. Hij organiseert het kampeerweeke... Lees meer

28 nov 2023
DKW Treffen 23-26 Mei 2024, Midleton Ierland DKW Treffen 23-26 Mei 2024, Midleton Ierland
DKW Treffen 23-26 Mei 2024, Midleton Ierland

Na een succesvol evenement in 2023 nodigt Bill Ryan alle europeese DKW liefhebbers uit voor een vervolg in 2024. Van 23-... Lees meer

27 nov 2023
Veiling DKW Club van start Veiling DKW Club van start
Veiling DKW Club van start

Vanaf vandaag is er wederom een veiling actief van de DKW Club Nederland. Net zoals in voorgaande edities is er weer een... Lees meer